Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. När jag bakade dessa mjuka och goda limpor, med rågsikt och linfrö, utgick jag ifrån ett mycket användbart brödrecept som finns i boken 'Vår kokbok'
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i två stora bitar. Det är något speciellt med att baka matbröd, det doftar så gott i huset och det smakar extra bra istället för att köpa en torr limpa hem från affären
Skär dom i stora bitar och lägg dom i en mixer med de andra ingredienserna. Oil pulling sägs kunna hjälpa moten rad olika hälsoproblem och inte bara de som är rotade i munnen
Vad kan vara billigare än en soppa gjord av billiga ingredienser. Så klart blir det billigast med kycklingbuljongtärning eller någon pod kycklingbuljong men godast blir det med en bas på hemlagad buljong
Den här veckan har varit sanslös i mitt nya matbloggsliv. Mitt avslut i Sveriges Mästerkock har fått det att rassla till ordentligt här på bloggen och på Facebooksidan “Mästerkock i mitt eget kök”
Salladen är från en dag förra veckan då vi inte alls kände för det som stod på menyn, så vi revolterade lite mot oss själva och våra planer och lagade till något helt annat
Det är ju så gott och bra med paj eftersom de kan förberedas sedan innan, så nu när vi studentmottagning-planerar så har denna skrivits upp på listan om att möjligtvis få vara med
Idag har jag fått ändan ur solstolen och fixat lite inför vårt midsommarfirande. Berra blängde lite på all färskpotatis och tog sedan fram högtryckstvätten och tvättade dem a la Moberg
Vi är djupt tacksamma för att Stockholms Katthem gett oss förtroendet att ha hand om de små liven och för denstora insats de gör för misskötta och ibland förvildade kattstackare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.