Om du har en riktigt, riktigt vass kniv kan du göra några diagonala streck ibrödet. Receptet kommer från Jennie & Stina men jag bjuder på det här också
Det här goda brödet är supergott att äta till kräftor med en god kryddost eller brännvinsost på och vi åt det här brödet när vi hade min mans bror med fru över på middagi söndags
Jag gillarinte att baka matbröd, detblir sällan bra, det år svårt att få brödet hårt på ytan och fluffigt på insidan men detta försök med â€Detknådfriabrödet†blev över förväntan …
Jag nöjer mig för stunden med att brödet var jättegott tillsammans med vårmallorcinskaolivolja (Olis Sóller – har ni vägarna förbi staden Sóller på Mallorca så bunkra
Här hemma hos -casa Webersköld har det bakats brödidag yummy-. Idag skulle ni få receptet lovade jag ju så här kommer det och nya bilderi morgon i stället
Brödet blev en succé och än i dag exporteras dettill stora delar av världen. Men på plats idet land som associeras med denna knastriga stång med sitt mjuka luftigainnandöme är det kört
Våra hjärnor gick genast igång, visst lät det gott och visst är det kul med köttbullar, men eftersom "någon" här hemma rullar en hel massa köttbullar på jobbet så tyckte "någon" att det krävdes en litenförändring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.