Det kan hända att det är något helt nytt vi kommit på och har vi inte det så får ni hojta. Våra hjärnor gick genast igång, visst lät det gott och visst är det kul med köttbullar, men eftersom "någon" här hemma rullar en hel massa köttbullar på jobbet så tyckte "någon" att det krävdes en liten förändring
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Får lov att säga att det var riktigt gott. För att laga till 2 portioner behöver du2 st kycklingfilé à 125 gr2 dl färsk spenat1 dl creme fraiché (max 8%)1/2-1 pressad vitlök1 stor tomat (jag skippade detta då jag helt enkelt inte tycker om tomat)25 gr ädelost, max 17%saltsvartpepparugnsfolieGör så härSätt ugnen på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.