GREKISK SALLAD OCH TOMATSALLAD. Den grekiska kan serveras som ensamrätt med ett gott bröd till, men båda salladerna passar förstås utmärkt att servera till grillade rätter
GrekiskköttfärslimpaRecept för ca 6 personer800g blandfärs1 burk soltorkade tomater1 förp. fetaost3 msk tapenade2 dl gräddeSalt och svartpepparKlipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar och skär fetaosten i "remsor" Blanda ihop grädden med färsen och blanda sedan i tomaterna och tapenade tillsammans samt salt och peppar
DAGENS RECEPT 15-03-22. OSTFYLLD KÖTTFÄRS I FORM. Eftersom den här färsen gräddas i form i ugnen kan den göras ganska lös och blir därigenom både saftig och god
Ta ut plåten och lägg köttfärslimpan bredvid potatisblandingen. Sås till köttfärslimpa. Skär köttfärslimpan i skivor och servera med potatis, kål och lingongräddsås
Servera köttfärslimpan med potatis, gräddsås, haricots verts, pressgurka och rårörda lingon. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min bredvid köttfärslimpan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Köttfärslimpa
DAGENS RECEPT 14-09-16. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Spaghetti är kanske främst barnens favoriträtt. I den här varianten tror vi att den säkert även blir populär bland något äldre läckergommar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
Forma färsen till en avlång köttfärslimpa. DAGENS RECEPT 15-01-17KÖTTFÄRS I SMÖRDEGEn välkryddad köttfärs inbakad i smördeg ger en verkligt festlig huvudrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.