Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
//Mattias 6L Mellan. Härligt med en hel-ledig familj under julen. Vi hade dagarna innan jul otroligt kallt ute, med -36 grader som kallast här i närheten
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Tillsätt tomaterna och låt allt stå och små koka tills grytan blivit tjock och smaken mustig. Ju längre du låter grytan stå och små koka desto godare blir maten
2 matsked smör. 3 matsked hackad sötmandel. 2 matsked smör. 3 matsked hackad sötmandel. Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det