Jag är en svagis då det kommer till bröd. Vill ni testa så gå in på länken och kolla. Då jag såg att man kan prenumerera på surdeg så blev jag nyfiken direkt och skickade in min prenumeration till
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Nu är det fredag och jag har precis kört hem de små godingarna, de har förgyllt vår tillvaro. Men just nu är det väldigt tyst här hemma, det får bli en tv kväll innan vi somnar
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Vispa grädden löst, den är lagom när grädden blir toppig när visparna dras upp
Viktväktarna - nu körvi. Inget jobb för mig idag alltså, vilket inte känns bra med tanke på att det är så kort tid kvar för mig på gamla jobbet och jag behöver lämna över en hel del till mina nya kollegor
Men några stående inslag kan man allt hitta, whisky givet, en och annan cognac, kanske en tequila, någon obskyr gin eller rent av en armangnac om man har riktig tur för att inte tala om någon likörflaska som brukar stå och bli dålig
Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Påsklovet är ju knappast heller att tala om, då kommer man antagligen sitta och plugga också. Lägg blötlagda dadlar i en matberedare eller mixer och kör till en jämn smet med lite av blötläggningsvattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.