Det här brödet finns numera nästan alltid i skafferiet, och det är sambons klara favorit. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
mmmm, underbart goda men tyvärr fortfarande för mycket kolhydrater och dessutom ganska dyra. Sedan jag började med LCHF har det svåraste varit att avstå från brödet (om jag undantar mjölken förstås)
Du kan också hetta upp olja, men se upp – det blir VARMT. Frityrdegen är väldigt enkel att röra ihop och jag valde att doppa ringarna i pankomjöl – det gör de extra frasiga
Det var nog den godaste saft jag smakat. Låt svalna och njut sedan av din underbart goda saft. Det fick helt enkelt bli en liten blandning och här kommer mitt recept som jag tyckte blev ännu godare än den jag smakade förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.