Krydda med salt, peppar, curry och cayennepeppar. Smaka av med kryddorna. Kycklinggryta det är något vi äter ofta, går att variera i evigheter, men denna är något av favoriten
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. I formen som kycklingen bakas i samlas en härlig sås som du slevar över riset du serverar till
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Servera med ris, pasta, potatisgratäng, klyftpotatis eller varför inte ugnsrostade grönsaker. Skär kycklingfiléerna i lagom portionsbitar och stek dem runt om i en stekpanna
Kommentarer
Inger Oskarsson
God gratäng som får lite extra sting med Spice mango chutney.
Logga in eller Registrera för att kommentera.