Midsommarafton i fredags var i detnärmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Detperfekta tillbehöret äregentligenen klassisk risotto, eller en blandad grönsallad. Stekt kyckling med citron och kapris äregentligenen sådan maträtt som jag vill njuta av enljummen försommarkväll, och det gör inget om min tallrik flankeras av ett glas riktigt kallt, vitt vin
Så ja, sätt nu igång och komponera era egna fruktsallader. Idag närdetär Internationella kvinnodagen tänkte jag bjuda er på en god, mycket fräsch och lite lyxigare fruktsallad
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Först ut ärbotten. Riv mandelmassa och lös den med. Tillsätt mandelblandningen. Fortsätt med fyllningengenom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Ja, det kan ju ha något att göra med att vi har hört det från väldigt många människor… Men för mig ärdet ju faktiskt precis tvärtom… När jag ser Loffe Carlsson, ja, då tänker jag att han är väldigt lik min pappa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.