Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 2 ägg 1 dl majonnäs 1 dl crème fraiche 2 msk chilisås 200 g matjessill 420 g inläggningssill på minuten 10 cm purjolök 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ingredienser Portioner. 10 2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g) 2 dl majonnäs 3 dl gräddfil 4 tsk svensk senap 1 dl finskuren dill 2 burkar röd stenbitsrom (à ca 75 g) 1 finhackad gul lök salt och peppar Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Tina strömmingen i kylskåpet under natten. Vänd strömmingsfileerna i mjöl, ägg och ströbröd. Stek dem på medelvärme, i riktigt smör tills de blir fint gyllenbruna på bägge sidor (majsströbröd gör att filéerna blir något gulare i färgen)
God morgon. Idag ska jag till mina fina bloggkompis Erica. Hon ska bjuda på lunch. Ska bli kul att ses. Vi har även köpt Sverigelotter och har tänkt skrapa oss rika
Denna julstubbe gjorde jag för några år sedan och jag tänker nog göra den i år igen. Det är lite pyssel omkring den och det tar cirka 2 dagar att göra den på grund av chokladmouusen
Ett till recept från tidningen om jul som jag fick av min mamma. Blev en väldigt god sill. 2 burkar inläggningssill a 420 g1 purjolök1 1/2 citron1 tsk kryddpepparkorn10 st vitpepparkorn1 tsk rosépepparkorn5 kryddnejlikor1 lagerbladLag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.