Låt sillen rinna av i ett durkslag. Skär den i 1 1/2 cm breda bitar. Blanda crème fraiche, majonnäs, mixcaviar, dill, klippt gräslök och ho-nung i en skål
Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Skär 1 lime i tunna skivor. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta
Men, om man läser på påsen vart den kommer ifrån så blir det ännu lättare att välja. Eldorados spenat är producerad i Belgien för Axfood och Findus är producerat av Findus i Sverige, odlad i Bjuv i Skåne stod det på min påse
För många år sedan blev jag bjuden på Rallarfärs hos min moster i Skåne. En underbar färsvariant. Går att variera med det mesta såsom paprika, svamp eller majs
lördag, den 8 april 2017, kl. 17. 00. Kuvertbröden från himlen. Hej min vän. Hur mår du. Detta är ett tidsinställt inlägg å just nu befinner vi oss på en överraskningsfest i Härnösand för faster Pia 60 år å farbror Peter 70 år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.