Den här goda och enkla kikärtssalladenmed yoghurt gjorde jag innan jul. Det är kul och motiverar mig att fortsätta att fylla cyberrymden med indiska recept på svenska
Den här salladen är perfekt för de som gillar lite mer mättande sallader, ochmed varma inslag av rostade kikärtor och ugnsbakad sötpotatis passar den utmärkt såhär på vårkanten då man vill ha ett mellanting/blandning av fräscht och värmande
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Marinaden är en glaze, smaksatt med chili, vitlök och honung bland annat som är galet god. Här har den bara susat förbi i rasande fart och kanske inte så mycket sommarvärme förrän nu i augusti men mysiga grillkvällar har det varit gott om ändå
Varmrökt lax med blomkålsris och mango chutneysås. Vinet i sig var det inget fel på, fruktigt med smak av ananas, päron och citrus, men ihop med rättens rökiga och syrliga smaker skar det sig
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.