Dela chilin på längden, kärna ur och finhacka. Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
När gulbetorna är klara blanda medmangold, chevre, oliver, knaperstekt bacon. Blanda med olivolja och rydda med rosmarin, timjan, salt och peppar och rör runt
Mal i pepparn och smaka av med salt. Massor med nymalen svartpeppar. Superenkel, krämig och riktigt god… haha precis som om MOI skulle göra nått äckligt
När den vilar lägger jag fett-sidan (låter ju inte så himla mysigt men jag hoppas ni förstår vad jag menar) nedåt för att den skall kunna dra åt sig så mkt marinad som möjligt
4 1 mango 125 g salladslök 1 vitlöksklyfta 300 g sojafärs 1 msk olja salt och svartpeppar 1/2 - 1 tsk sambal oelek 2 tomater 8 tortillabröd (medium) 3 dl riven ost Till servering gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
1 st mango, mogen. 0,25 st grön chili. 400 g räkor, färska 2 st plommontomater 1 st mango, mogen 0,25 st gurka 0,5 kruka koriander 0,25 st grön chili 1 st limefrukt, saften 0,5 dl olivolja 1 dl gurkvatten Salt, efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.