varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Idag blev det varmrökt lax med färskpotatis, kokt sparris och en romsås till middag. 2 dl creame fraiche (34%)½ hackad gul lök½ burk röd rom (40g)Rör runt och låt stå kallt innan servering
Blanda i kaviar och dill. Servera med citron och dill. kall och kokt. Skeda blandningen över potatisen och ställ i ugn på 200° c. a 15 minuter (eller tills allt är varmt och fått lite färg). 600 g varmrökt lax
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Rör ihop ingredienserna och låt stå i kylen tills det är dags att servera
Köp en varmrökt lax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.