Crepes kan man fylla med allsköns härligheter, både med söta och salta fyllningar. Här har fyllningen fått bli frysta wok-grönsaker, babyspenat och räkor
Crepes är ingenting jag gör särskilt ofta men min mamma pratade om ett recept hon sett på teven där de gjorde crepes med skinka, spenat och ost (bland annat)
Servera crêpen med en klick gräddfil och gärna en grönsallad med tomater och krasse. Rör ut vetemjölet i lite kallt vatten och vispa ner i den heta grädden
Jag såg därför till att beställa en crepe med dragon. Fräs den och finhackad purjo lätt i en bit smör, salta och peppra nu på detta och lägg på ett fat vid sidan
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
På lunchbordet idag, en delikat vegetarisk paj med lite medelhavsinspirerad touch. Skördetid och obegränsade möjligheter att improvisera denna köttfria måndag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.