Gjord med vit choklad och lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
citronmeliss. Crema catalana på kanel ochvaniljmed citrussalladPortioner. Vispa upp strösockret med äggulorna och blanda med mjölken och den utrörda majsstärkelsen
Börja med att hälla socker och vatten i en tjockbottnad kastrull. Samma recept som till Crème Brûlée, men med karamelliserat socker i botten istället för i toppen vid tillagningen
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstångoch saften från citronen i en stor kastrull
Tillsätt tartar eller citron saft och sen strösockret under fortsatt vispning. I en annan kastrull blanda resten av ingredienserna och värm på medelvärme till det nästan börjar koka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.