Gjord med vit choklad och lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Tillsätt honung ochcrème fraiche och vispa tills krämen är helt slät. Vinbakad rabarber med vit chokladkräm och rostad havreUtmärkt dessert som går att förbereda ett par dagar i förväg
Jag är nämligen en "sucker" för CrèmeBrûléeoch beställer det i princip varje gång jag är på restaurang, men den här juliga varianten var något nytt för mig
Koka upp grädde, mjölk ochkanelstång i en kastrull. Blanda äggulor och strösocker i en bunke. Crèmebrûléemed smak av kanel passar lika bra nu till dessert i adventstider som avslutning på självaste julafton
citronmeliss. Crema catalana på kaneloch vanilj med citrussalladPortioner. Vispa upp strösockret med äggulorna och blanda med mjölken och den utrörda majsstärkelsen
Igår skulle jag skoja till det och smaksätta medcitron men det blev bara gegga, en annan gång provade jag med en gnutta päronkonjak i, det blev väldigt starkt
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. I stället för den klassiska vanlijbruléen lagade jag två med olika smaksättningar som blev jättegoda
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. I stället för den klassiska vanlijbruléen lagade jag två med olika smaksättningar som blev jättegoda
CrèmeBrûléen kan (förutom knäcktäcket) förberedas i god tid innan och förvaras svalt. Precis innan serveringen täcker du formarna med socker och bränner ett lock med hjälp av en gasbrännare
Kycklinglårfiléer med smak av kanel, chili ochcitron. Lägg ner kanelstängerna längs sidan i grytan (så att den under tillagningen kommer i kontakt med vätskan som bildas)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.