En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citronoch varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Slutresultatet blev en härlig marmelad med en tydlig smakavcitronochvanilj. Se till så att inget av det vita kommer med för det smakar bara beskt och är inte alls gott att ha med i marmeladen
Det går på några sekunder att bränna av ytan med socker vid serveringen. Jag brukar värma i vattenkokaren och sen hälla, i den större formen där portionsformarna står så vattnet når ungefär hälften av formarna
Koka upp grädde, mjölk och kanelstång i en kastrull. Crèmebrûléemedsmakav kanel passar lika bra nu till dessert i adventstider som avslutning på självaste julafton
RAW FOODBOLLAR MEDSMAKAVCITRONOCH LAKRITS. Eftersom jag har en stor passion för lakrits så japp det var bara tvunget att var medoch sen är ju citronoch lakrits partners in crime liksom
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Blanda sötpotatistärningar med färsk timjan, chiliflingor och olivolja på en ugnsplåt. Skaka runt ingredienserna ordentligt så att bitarna blandas med kryddorna
Här springer tiden iväg och vi njuter av att umgås med familjen. Att jag gillar långpannekakor är ju ingen nyhet precis men den här passar även som dessert om ni dekorerar med en klick grädde och några bär
En supergod glasstårta smakavvaniljmed en chokladig oreokexbotten. Smält nutella och choklad på svag värme och spritsa eller ringla den i en fin stråle i en spiral med början från mitten av tårtan
Blanda kokos, vetemjöl, vaniljpulveroch bakpulver och tillsätt i smeten. Men problem är till för att lösas så med hjälp av lite glasyr, kokos och färska jordgubbar dekorerade jag över fadäsen och kakan ser lika underbart god och härlig som den faktiskt är
Crèmebrûlée, ”bränd grädde” på franska, inte att förväxla medCrème caramel (brylépudding), är en dessert där de viktigaste ingredienserna är socker, äggulor, grädde, mjölk ochvanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.