Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligtoch täck med lock eller aluminiumfolie. Skär iskivor eller kuber och servera som underbart krispigtochsmakrikttilltuggtill öl eller vin
Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligtoch täck med lock eller aluminiumfolie. Skär iskivor eller kuber och servera som underbart krispigtochsmakrikttilltuggtill öl eller vin
Fördela ärtskott ochkrispigrädisa runt tallriken. För att plocka fram nötigheten ännu mer i den gräddstuvade kålen använde jag mig av vitmisooch toppade fläsksidanmed malda rostade hasselnötter
Confiterade anklår med rödbetor, chévreost ochbaconinfuseradepuylinseranklårankfettkryddor (t ex rosmarin, vitlök)kokta rödbetorchévre i grova smulorpuylinserbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)Packa anklåren tätt i en kastrull, häll på ankfettet och eventuella kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.