Lägg upp sötpotatis, kyckling, fetaost, sallad, paprika och nektariner på ett stort fat. Blanda sötpotatis, ingefära, pressad vitlök, olja, salt och peppar och lägg på en plåt med bakplåtspapper
Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken
Du kommer inte att ångra dig, fördelarna med Panko ströbröd är bland annat att maten blir krispigare samt att Panko ströbröd suger åt sig kryddorna bättre än ett vanligt ströbröd, vilket även detta förbättrar smaken i din mat
Servera den rostade sötpotatisen med den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda med sötpotatisen på en plåt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.