Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligt och täck med lock eller aluminiumfolie. Skär i skivor eller kuber och servera som underbart krispigt och smakrikt tilltugg till öl eller vin
Lägg köttet i en så liten ugnsform som möjligt och täck med lock eller aluminiumfolie. Skär i skivor eller kuber och servera som underbart krispigt och smakrikt tilltugg till öl eller vin
Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinseranklårankfettkryddor (t ex rosmarin, vitlök)kokta rödbetorchévre i grova smulorpuylinserbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)Packa anklåren tätt i en kastrull, häll på ankfettet och eventuella kryddor
Nej vad säger ni, ska vi inte ta och köra på medsenap till skinkan vi bjöd på igår. Håkan svor lite extra när han steg in i hallen i kväll, det var nämligen han som fick motvind på hemvägen, Anki fick däremot rulla hem i både medvindoch nedförsbacke - somliga har det förspänt
Mixa med stavmixer till en lagom slät konsistens. Chili- ochhonungssenapHacka chilin, lägg i senapen. I ett annat recept jag gjorde här om dagen så skulle det vara senapsfrön i, då kom jag på att jag skulle testa göra lite hemmagjord senap
Dessa bakterier har bland annat som uppgift att hjälpa till med nedbrytningen av mat, producera vitaminer och hålla andra bakterier och parasiter i schack så att vi inte blir sjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.