Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Rödvinssåsen var av skedätarslaget och den gräddkokta kålen ska vi snarast möjligt ge oss på igen och då försöka ge den en liten annan prägel
Lax med salt,citronpeppar,rivet citronskal och lite rapsolja. koka broccoli och häll av vattnet mixa ihop med lite crémefrachie, örtsalt och svartpeppar
Skala och skär den först i mindre bitar så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör
Skala och skär den först i mindre bitar, så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör
Här i Spångtorp har vi snö upp till knäna och det är vi nog inte ensamma om. Och denna övervintriga kväll har det rullats köttbullar och till det har det mosats kokt sellerirot och persiljerot
Så var det onsdag och tydligen fisk till middag igen. Matplaneringen beror helt på eventuella rester och vad som finns i frysen eller köps hem från affären
Spara några hela och mixa resten till en helt slät puré, smaka av med salt och peppar. Ånga stjälkarna mjuka och kyl därefter ner dem i kallt vatten, torka dem torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.