Smörj din form och bröa (ströbröd eller cocos – efter egen smak) Smält smöret. Lägg din grovhackade choklad i det smälta smöret och rör tills den smält helt
Använde detta receptet, men täckte kakan med smält nougat istället. Det blev makalöst gott, och en perfekt efterätt serverad med lite hallonsås, vit chokladsås från Odense och vispad grädde
Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Ta den från plattan. Rör i socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet
Smält smöret i en stor kastrull. Ta kastrullen från värmen och rör ner socker, kakao och vaniljsocker. Tillsätt äggen ett i taget och till sist vetemjölet
Idag har jag bakat en vansinnigt god kaka. Chokladtryfflekaka med Blåbär och Hallon. Ingredienser kaka. 125 gr margarin 2,5 dl socker 1,5 dl mjöl 2 tsk vaniljsocker 1 dl kakao 2 dl frysta blåbär och hallon Tryffel
mörk chokladtryffelkaka (gluten/mjölkfri). 1 mars 2015, 17. 12Hej. Till kalaset igår gjorde jag en chokladtårta/kladdkaka som var både gluten & mjölkfri, eftersom mamma är känslig mot båda delarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.