Pain auChocolat är ett favoritbakverk som härstammar från Franrike. Det är väldigt enkelt att göra och det har inte riktigt blivit populärt att baka pain auchocolat än i Sverige men förhoppningsvis så hittar fler den gömda skatten i att kunna baka det här goda bakverket oftare
Then I remembered that I had heart shaped bang molds and chocolatemousse in the frige, so i crumbed the cake up, mixed in the chocolatemousse and after a couple of hours in the fridge, I chocolate dipped the hearts and my cake pops were done
Jag har ett stoooort chokladsug idag, och resultatet blev en rik, söt och krämig chokladmousse. I've got a huuuuge chocolate craving today, and the result was a rich, sweet and creamy chocolatemousse
250 g färsk smördeg, på rulle 100 g nutella 75 g mörk choklad (av bra kvalitet) 100 g mandelmassa 1 apelsin, rivet skal 1 ägg (ekologiskt) mandelspån, att strö över innan gräddning florsocker, att pudra ovanpå bröden vid servering
Himmelsk god och delikat choklad fondantIngredienser till 4 mindre porslinsformar. 100 gr god mörk choklad100 gr mjölkfritt margarin100 gr socker2 ägg + 2 äggulor100 gr maizenalite saltlite äkta vaniljpulverTill formarna
Fondant auChocolat 8 personer200 g 70 procentig mörk choklad1 msk starkt- eller espressokaffe200 g smör2,25 dl socker5 ägg1 rågad msk mjölSmörj och mjöla en springform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.