Vansinnigt goda kanel rutor. Som fullkomligt smälter i munnen. Men har ökat på kanel och vaniljsockret. Sen har jag inte lagt på lika mycket florsocker
Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. de är sjukt snabba att göra, blirväldigtsaftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka tilldig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varierasioändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Ett tips är att användamuffinsform som ger höga och fina bullar. Eftersom det inte blev någon bak uppdatering förra helgen lägger jag nu upp förra veckans góbullar med smak av rabarber, kanel och vanilj
Rulla dem ikanel-sockerblandningen och forma dem till S modellen, lägg dem på bakplåtspapper. Vispa rumstempererat smör och socker så länge att sockret har smält
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Mumsig rawfood chiapudding med äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Chiafröninnehåller är dessutom fullvärdigtprotein Ett riktigt superfrö
Igår då jag hade bakdag testa jag ett nytt recept på kanelbullar. Det innehöll både kesella och sirapvilketinte är så vanligt, i alla fall inte kesella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.