Mugg-kakor har varit "inne" ganska länge i USA och det finns hur många varianter som helst. de är sjukt snabba att göra, blir väldigt saftiga, kräver få moment, du kan göra en kaka till dig själv utan att behöva göra en hel sats som inte äts upp, de kan varieras i oändlighet, är sååå goda och det bästa av allt
Det är regn, rusk och eländigt. Men inne är det varmt, mysigt och julfrid. Är det inte gott att då sätta sig i soffan framför brasan eller tända ljus och dricka något varmt
Låt svalna och njut av nybakade äppel ochkanel gifflar. ÄppelmosSocker KanelGör så här. Solen strålar och trots att jag är genomförkyld så känns det som att det kommer bli en toppendag
Så himla goda bullar och kan vara de godaste jag har bakat. Blev lite wienerbrödkänsla och smaken av vanilj och apelsin med mandel på toppen blev superduper gott
Blanda kanel, ingefära och rårörsocker i en plastpåse, och skaka runt äpplena i blandningen. Du kan variera genom att skaka äppelklyftorna i curry i stället för kanel/ingefära
Tillsätt sedan kanelenoch kardemumman, men i små mängder. Skala frukten (använd gärna mjukare päron och äppelsorter) och lägg bitarna tillsammans med vattnet i en kastrull
Det kanske låter konstigt och annorlunda med kanel i maten, men det blir väldigt gott. I denna grytan hade jag i lite kanel som gav grytan en jättegod smak
Sikta ihop mjöl, bakpulver, kaneloch salt i en bunke. Vispa ägg och råsocker pösigt tillsammans. Tillsätt äpple, morot, yoghurt och smör till äggblandningen
kanelsocker (socker ochkanel. Smält margarinet och tillsätt mjölken, värm till fingervärme, blanda ut lite spad med jästen och blanda sedan i allt spad
Tillsätt salt, socker, mjöl och klicka i det mjuka smöret. koka upp dem och red av med majsstärkelse. Gör gropar i degen med fingrarna och klicka i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.