men ärligt talat, jag måste dela med mig av detta. "A tasteof summer" kanske passar bättre. Iof känns det som om ingredienserna till denna och en äkta strawberry daiquri skiljer sig lite väl mycket
Dags för en resa till allas vår favoritdestination. Thailand. Dagens recept är nämligen en autentisk thailändsk kycklinggryta med klassiska asiatiska grönsaker som passar perfekt med lite ris
2 dl lök, finstrimlad. 1600 g potatis, fast och skalad. 12 msk Bong TouchofTaste Asian Fond Red and Hot. 1salladsgrönsakerSkär kyckling och potatis i fina bitar, ca 1,5x1,5 cm
Där fanns en galet god chimichurri med följande ingredienser. Blanda samman alla ingredienser. Gott att marinera kött i och grilla sedan eller ha som tillbehör till grillat kött
Uppdateringsstrul häromkvällen gjorde att det dröjde med recepten…men här kommer lite goda lätta goda sommarkakor perfekt till skolavslutningar, picknic och andra sommarkalas
Senare på dagen var det luftigare och vi kunde t o m sitta ned (och slapp köa vid soptunnor) och titta på när Simon Rogan (som driver restaurangerna l’Enclume och Roganic) lagade mat
Åh mina hjärtan, jag hittade två grymma recept som jag lagade ikväll. Jag har varit sjukt lat med matlagandet över huvudtaget det senaste och slarvat med maten
Jag bara älskar när man lyckas trolla ihop något riktigt smarrigt av överblivna rester och att tillsätta lite färska örter på toppen med krutonger och tomater så vart rätten genast mycket ”lyxigare”
Såhär i grilltider (nåja, det var det när jag åt det här i alla fall, idag har det ju regnat mest hela tiden) bestämde jag mig för att testa den med barbecue
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.