Chiapudding och dunderglögg!
Anna Ztyle -
Anna Ztyle -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk chiafrön
  • 1 dl mandel eller
  • 5 liter svagdricka
  • 1 påse pomeransskal
  • 1 pkt jäst
  • 1 påse nejlikor
  • 5 skivade råa potatisar
  • 1 påse kardemummakärnor
  • 1 färsk ingefära
  • 2 kanelstänger
  • 2 pkt russin 2,5 kilo socker Blanda samman allt i en tioliters hink, täck med plastfolie och gör små hål.Låt glöggen stå och brygga till sig i rumstemperatur i minst 3 veckor, men gärna i 6!Tappa sedan upp glöggen i rena flaskor, sila eller använd melitta filter. Var noga med att inte få med någon bottensats.Värm, drick och njuuuut!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.