2 2 port ris 250 g champinjoner 140 g tärnat bacon 300 g strimlad kycklingfilé 1 tsk smör salt och peppar 1 dl vatten 2 dl rödvinssås 1/2 ask färsk persilja (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Hacka löken, baconet ochchampinjonerna. Igår bestämde jag mig för att jag ville fira livet med en riktigt lyxig och god pastarätt som min pappa brukade laga rätt så ofta
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjonermed bacon och smak av timjan. Är du vegetarian hoppar du över baconet, och tar i stället några extra champinjoner till fyllningen
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Men innan dess så blir det en tur ut till sonen, gosa med barnbarnen och titta till alla djuren. De skall också få en ny plats att bo på som är i angränsande till hagarna, men vem hade räknat med denna snön
Dela sedan på bladen och blanda medchampinjonernaoch dressingen. Dessa champinjoner, otroligt goda. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Hetta upp en stekpanna med smör och ha ner lök ochchampinjoner. Skölj och skiva upp champinjonerna. Häll sedan på matlagningsgrädde och mixa till en slät smet med en mixerstav
Den här kalasgoda tomatsåsen medchampinjoneroch röd pesto är precis en sådan rätt. Vi serverade den smarriga såsen med pasta, riven lagrad ost och färska grönsaker
Stek champinjonerna ganska hårt = extra gott. Torka av, och lägg på en plåt med snittytan upp. Det är superlätt - att bränna mat kan ju de flesta lyckas med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.