Champagnesås till pepparrotsfylld fläskfilé
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ¾-1 tsk fransk senap
  • 2 msk pepparrot
  • riven + 1 msk till garnering
  • 1 msk smör till stekning 
  • Sås
  • 1 schalottenlök
  • hackad
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1½ msk koncentrerad kalvfond
  • ½ msk dijonsenap
  • 2 msk gräslök
  • hackad
  • 1 dl mousserande vin 
  • Tillbehör
  • 2 bakpotatisar (med skal)
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 150 g skogssvamp
  • t.ex. kantarell eller karljohan
  • 4-5 salladslökar eller ½ purjolök 
  • Garnering
  • Sockerärtor
  • lättkokta 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.