Det är bara en dag kvar till julafton, dan före dopparedan. För att fira det ska ni nu få ta del av receptet på den andra sortens julgodis jag gjort i år
Idag är det ju våffeldagen och givetvis har vi ätit våfflor. Var sugen på en ny variant så jag gjorde en vanlig äggvåffelsmet som jag blandade med 50 g smält choklad
Saffransmums. Nu blir det saffransmums. Eller saffransrutor om man hellre vill. Vi pratar alltså om kärleksmums med saffranssmak istället för choklad och vad kan vara bättre än det
Igår blev det av. Ett recept jag velat testa ett tag men kräver lite planering eller snarare tid. Fastnade för en bild speciellt, av Meg Thompsons i övrigt alltid lika inspirerande och vackra bilder av hälsosam och naturlig mat
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag har fått frågan om jag har något recept på bars så här kommer de. ). Jag blandande även i lite hackad choklad i rätt stora bitar och frukten går ju blanda lite efter vad man sjäv tycker är gott
Lägg alla dadlar tillsammans med jordnötssmöret i en mixer. Mixa till en jämn smet. Rosta mandlarna i en stekpanna på låg värme i några minuter så att de precis börjar få färg
Hej alla glada,. Blondinen här lever upp till begreppet blondin just nu. Har lyckats radera bilden, och halva textem tre gånger när jag skulle skriva det här inlägget på en ipad
Det här är en traditionell frukostpålägg som brukar tillagas i Mellanöstern. Den består utav vispgrädde och majsstärkelse, i vissa länder använder man sig även utav mjölk och vispgrädde men jag föredrar receptet som min mamma brukade göra för mig när jag var liten
Foto. Eva Hildén. Jag älskar amerikansk pumpapaj. Fyllningen är len och fylligt söt med kryddig smak som vi känner igen från andra amerikanska bakverk så som morotskaka