Dessutom tänker jag öka på sambal och chiliflakes till nästa gång. Med tanke på namnet trodde vi att det skulle vara en stark smak påkycklingen, men den smakade mest citron
Doppa kycklingbitarna i äggsmeten och rulla dem i panko, och lägg dem på ett smörpapper. Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt och pep-par i en bunke
Annars tror jag att grytan hade gjort sig bäst med lite råstekt potatis. Och, vill du inte använda fläskytterfilé så tror jag det blir precis lika gott med kyckling
• Stek kycklingen bara precis så den får lite färg på vardera sida, i kokosolja. • Lägg först på tomatskivorna, sen mozzarella skivorna, valnötterna och basilikan
När det sen är dags för servering stek kycklingen med skinnsidan neråt så det blir knaprigt, vänd sen och stek på andra sidan så det får lite färg där med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.