Zucchinipasta ochostsåsmed gula kantareller . Häll i durkslag och toppa med riven parmesan. Vincent är supernöjd med sin födelsedag, han har fått så många fina paket
För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad cannelonimed spenat och ricotta
Jag serverade med broccoli ochostsåsen, men ris är förstås ett naturligt val. Dessutom gjorde jag ostsåsen som hörde till den grillade laxen (och som jag glömde göra i somras…) och det blev väldigt lyckat
Vill ni inte förkoka så rekommenderar jag att ni läger cannelonisarnamed ganska bra mellanrum och verkligen ser till att såsen är båda över, under och på sidorna så att den kan koka i det
Vispa ihop mjölet och lite av mjölken till en slät redning, späd med resten av mjölken och grädden. (Använd med fördel en kastrull med teflon eller någon annan släpp-lätt-beläggning)
Men eftersom jag sedan flera år tillbaka äter mejerifritt, anpassade jag denna rätt efter mina behov genom att laga den med mitt recept på glutenfria pasta/lasagneplattor och kokosgrädde istället för crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.