1 påse, 300 g fryst lax/torsk i tärningar eller färsk som man skär i mindre bitar själv. 1 hackad rödlök. 1 gul paprika. 1 mindre fänkål. 1 förpackning 0,5 g Kockens saffran. 1 tsk Kockens vitlökspeppar. 1 tsk Kockens citronpeppar. 100 g haricots verts
Fiskgryta med vitlöksbröd, 5-6 port500 g fisktärningar (lax och torsk till exempel)500 g potatis, fast2 morötter (ca 130g)1purjolök1fänkål1,5 msk olivolja2 msk tomatpuré1/2 kuvert saffran5 dl vatten400 g körsbärstomater på burk1 dl gräddesalt, svartpeppar5-6 minibaguetter75 g smör, rumsvarmt3 msk persilja2 vitlöksklyftoren nypa salt1,5 krm vitpeppar1citron1. Det tar ca 10 minuter tills fisken är klar. ca 130 g. 1 purjolök. 1 fänkål. 1,5 msk olivolja. 1 citron. 1
1 st lime. 1 gul lök. 1-3 st färska chili (justera hetta efter smak eller uteslut chilin). 1 röd paprika. 1 grön paprika. lock i ca 15-20 min på medelvärme. 10-15 min. 1 st lime. 1 gul lök. 1-3 st färska chili (justera hetta efter smak eller uteslut chilin)
400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake. 1 gul hackad lök. 1 msk olja. 1,5 dl lag. 1 msk maisena. 1 citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.