Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
Potatismos. Skala och skär potatisen i bitar och koka den mjuk. Häll av vattnet och ånga den torr. Stöt potatisen till ett mos och blanda det med grädde och ägg
Krydda fisken med salt och peppar och lägg i en smord ugnsfast form. Skala räkorna. Vispa ihop grädde, fond och mjöl i en kastrull och koka upp under omrörning
Tina torsken så att du kan skära den i portionsbitar. Salta dem lätt. Ansa och tärna fänkålen. Fräs den mjuk och glansig utan att den får färg i lite matfett
Tvätta potatisarna noga och stick några hål med en vass kniv. Baka dem i mikrovågsugn på full effekt i cirka 10–15 minuter eller mitt i ugnen på 225 grader i cirka 1 timme
Skär köttet i tärningar, 3x3 cm. Skala och klyfta löken. Koka upp vatten, öl, fond och lök i en gryta. Låt grytan koka och lägg ner köttet lite i taget så att buljongen kokar hela tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.