Två vanliga frågor är hur tidigt man kan förbereda dekorationerna och om man kan göra tårtan dageninnan för att inte behöva göra allt samma dag som kalaset
Jag har här gjort enbeskrivning hur jag gicktillväga. När jag gjorde min legotårta så fick jag frågan om jag inte kunde visa hur jag hade gjort legobitarna som jag dekorerat tårtan med
Människans kropp är väldigtkänslig för vilken typ av mat vi stoppar i oss och vi får väldigt lätt en förhöjd grad av inflammation, vilket leder till många olika besvär och sjukdomar såsom ledvärk, allergier, astma, hudbesvär, högt blodtryck osv
Antingen har man enfärdig paj i frys eller kyl eller bara enfärdig pajdeg. Paj är så himla gott. Man kan anpassa innehålletipajen efter eget smak och tycke
salt & svartpeppar. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Isenaste numret av "Lantlivmat&vin" hittade fru M ett drinkrecept med rabarbersirap som lät väldigt gott, vi har gjort rabarbermojito några gånger tidigare och dengillarvi ju, så självklart villevi prova enrabarberspritzer
Dock hade vien Elsa som skulle cykla på sintrehjuling mest hela tiden, så vifick äta i omgångar. Nu ligger Elsa och sover och jag sitter och slökollar på tv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.