Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
16 kvisttomater. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna och mozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
valde jag att göra bruschettas till. ”Thaisoppa – En smakrik, het soppa med smak av kokos, chili, citrongräs & limeblad – full med fräscha och krispiga grönsaker som bland annat vattenkastanj och minimajs
Bruschetta är nog det enklaste men godaste tillbehöret jag vet till tex lasagne eller gratänger. ) Välg riktigt söta, fasta men mogna tomater och snåla inte med vitlöken
Servera med sallad. Tärna tomaten och hacka rödlöken. 1 tomat. Sätt ugnen på 250 grader. Dela bröden. Blanda smör och pressad vitlök och bred det på bröden
Lägg på lite basilika på varje bruschetta. Det här var middagen i gårkväll - rostat bröd med små, varma, vitlöksdoftande grillade tomater, mozzarellaost och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.