Dela tomaterna i fyra delar, ta bort kärnorna och skär tomatköttet i grova tärningar. Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja
Perfekt som lunchrätt eller som en förrätt. Denna rätten är några år sedan jag gjorde, glömt bort den, men hittade den i min receptmapp och blev genast sugen på att göra denna till en lunch för mig
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
I fredags på Olivias examensfest gjorde jag bruschetta till välkomstdrinken (vit sangria). Jag gjorde jättemånga bruschettas så jag struntade i att gnida dem med vitlök den här gången - allt för att vinna tid
Här kommer receptet på bruschetta med kantareller som jag la ut på Instagram häromdagen. Köpte ett jättegott surdegsbröd på Korsmässomarknaden som blev bra som en lite enklare middag
Det är bruschetta med bacon, honung och ricottaost. Är ni sugna på fler förrätter. Igår fick ni ett recept på en jättegod vegetarisk förrätt, men jag fixade även dessa godingar till nyårsmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.