Bruschetta och surdegsbröd medpesto. Jag gillar också att lägga till mozarella och fylla en kycklingfilé medbruschettan, grilla och servera med en sås på ugnsbakade paprikor
Blanda med gräslök, rödlök, finhackad vitlök, basilika och lite olja. Smaka av med salt och peppar. Pensla brödskivorna med olja och grilla dem tills dem fått fin färg
Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. En jättegod och lättlagat rätt med italienska smaker. Gör peston genom att noppa av alla bladen på basilikan och lägg i en mixer
Gnid det nystekta brödet med en delad vitlöksklyfta. Mosa dem därefter lätt med en gaffel. Innan dess så gjorde jag denna när ett killgäng (G8-gänget) som min man är med i skulle laga mat och bjuda oss tjejer på en trerätters
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilika och en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Ingredienser Portioner. 4 2 st vitlöksklyftor 2 krukor basilika 1/2 dl pinjenötter 1 dl olivolja ca 40 g finriven parmesanost 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Då passar det verkligen med Pasta Pesto, som går i ett nafs. Det här med matlagning kommer verkligen i kläm, nu när det ska fixas och trixas så här inför julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.