-spade-bräda”. Inte målarfärg, bets eller andra kemikalier. Nu till mina små krustader och tilltugg. -P. Ut i naturen eller trädgården och plocka in små snittblommor, kvistar och blanda gärna dekorationen med det som buffén innehåller såsom citron och dill, paprikor, timjankvistar, lökblast mm
Jag slängde in halv-frusna kycklingfiléerna i ugnen på morgonen och gjorde sen resten på en kvart. Dra isär köttet med två gafflar och lägg i en skål eller två skålar om du vill ha två olika smaker
Den här lilla rätten passar perfekt som förrätt - eller en lättare lunch. Annars så lämnar smakerna en bra fräschör i munnen inför nästa rätt och så blir man inte för mätt - och det är ju bra egenskaper för en förrätt
så snälla maila mig eller lägg in en kommentar på ert favoritrecept. Här kommer iallafall snittarna, som funkar lika bra till drinken som till en liten förrätt på rucculabädd
Några små trekanter stekt tortilla med någon god ost mellan är ett perfekt tilltugg till en sommardrink före en grillmiddag, eller så lägger tar man någon skiva med skinka tillsammans med ost och tunt skivade tomater, salami, ost och ruccola, eller kanske en het tacosås tillsammans med ost som jag gjorde på några ikväll och äter som förrätt, mellanmål eller kvällsmat helt enkelt
Tomat, brieost, pesto och rödlök - i ugnen. Idag bjuder jag på en vegetarisk rätt som funkar som hel måltid med lite bröd, som en förrätteller ett tillbehör till en köttbit
Rosta eller grilla brödet. Bruschetta. Men nu är det lördag och det skall bli ett recept på bloggen, idag fick det bli grillat, förrätt och varmrätt med tillbehör
Om du har svårt att hitta dem, skulle jag föreslå att använda antingen schalottenlök eller vårlök. Bruschetta with tuna loin, Tropea onion and black olive
Det är bara att bita ihop Nåt annat som vi testade häromdagen var en mycket lyckad förrätt med kräftor och snaps, och då var det inte snaps som dryckesalternativ, utan kryddat brännvin i kräftröran
Ja, inte är det lätt att välja dessert i år heller. 8 potatisar1 gul lök3 ägg1 tsk salt1 krm pepparmargarin eller smör1 msk iskall Creme fraiche till varje råraka1 msk Löjrom till varje råraka (fungerar också bra med röd stenbitsrom)1 msk finhackad rödlökSkala potatis och lök och riv de fint på rivjärn
-). Servera dom ljumna eller kalla. Förrätt . Förrätten skulle vara superenkel var tanken, men eftersom Växjö inte dignade av fetaost i bit så fick jag lägga mycket tid på att leta, vilket gjorde att på den tiden skulle jag kunnat göra en ganska avancerad förrätt
Skär upp i mindre bitar och servera som tilltuggellerförrätt. Sedan vi fick barn skippar vi regelmässig förrätt när vi har vänner eller familj över på middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.