Jag har en plastmapp där jag lägger recept som jag river ut från tidningar och vill testa. I bland när jag ska bjuda på något speciellt bläddrar jag i genom mappen, testar, bloggar om det och sen slänger jag urklippet
Make och barn kom nyligen hem från några veckors vistelse i Irak och då är det gott att byta nationalitet på köket, dessutom är det svårt att konkurrera med svärmors goda mat
I augusti händer det ofta mycket och man drabbas lätt av små förkylningar. Därför tänkte jag att det passar perfekt med en smoothie som är fylld med en massa vitaminer, för att boosta immunförsvaret och undvika förkylningar
Broccolioch ädelostpaj. Paj och sallad som verkligen gifter sig. Dela broccolin i små buketter och använd lite av stjälkarna nerskurna i små bitar, hacka löken och smula ädelosten
Tillsätt vetemjölet och knåda tills du har fått en smidig deg. Bred ut ett tunt lager tomatsås över pizzabottnen, toppa med skivad rödklök, parmaskinka och skivad buffelmozzarella
Tillsammans med fryst broccolioch en äggstanning på ägg, kryddor och kokosmjölk förvandlades det efter en dryg halvtimme i ugnen till en riktigt god och mättande låda, som är minst lika god kall som varm
Eller ja du kan ju äta dem vilken tid du vill på dagen och de är precis lika goda då. Godmorgon, vad passar bättre den här morgonen än just ett recept på fantastiska frukostfrallor
Jag har fått frågan och sett frågan lite överallt på hur man gör amerikanska citron rutor eller bars som man också kallar det så därför gjorde jag slag i saken och omvandla och översatte ett amerikanskt recept, självklart satte jag lite personlig prägel på dom också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.