Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
rensa och dela svampen i mindre bitar. Tillsätt broccoli, vitlök och senap. Salta och peppra. Vänd ner pastan i stekpannan, strö över timjan och servera
En krämigoch ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli. Några tomater och lite mer ost på toppen innan en stund i ugnen och sedan njuter jag av varenda tugga som hamnar på min tallrik och inget blir över
Salta och peppra kycklingen. Hetta upp olja i en stekpanna och stek strimlorna på medelhög värme så att de får en fin gyllenbrun stekyta och blir genomstekta
Koka broccolin mjuk och skär i mindre bitar eller strimla den. 2 dl creme friache2 dl gräddfil1 msk majonnäs2 tsk grovkornig senap3 msk citronjuice2 vitlöksklyftor,pressade1 msk olivolja2 msk balsamvinäger1 tsk salt och nymalen pepparFinstrimla rödkålen och löken och riv morötter och kålrot
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.