Låt dra på eftervärme en stund med lock på, så blir fetaosten mjuk och god. För att inte skärbrädan ska bli röd så brukar jag lägga rödbetorna på ett dubbelvikt hushållspapper när jag skär dem i skivor
Borsta av rödbetorna och lägg dem i en kastrull, full med vatten till det täcker. Kokta i lättsaltat vatten till de är lagom al dente och serverade med en snabbt ihoprörd chevrékräm
Mixa chèvre med crème fraiche slätt och smaka upp med salt & peppar. färsk timjan, att dekorera med. Toppa med rostade pinjenötter & lite färska blad timjan
Blanda ihop yoghurt och chevré och smaka av med salt och peppar, låt även den vila en stund. Skär champinjonerna i mindre delar och smörstek dem tillsammans med trattisarna, hackad lök och persilja
Skär upp lammet, kvarta rödbetorna och servera med såsen och champinjonerna. Hetta upp en kastrull med lite smör och fräs löken och vitlöken utan att den får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.