Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost
Ramslök- och chèvrekräm. Börja med att blanda ingredienserna till krämen i en skål. Chèvrekräm. Börja med att vispa ihop yoghurten och chèvren, tillsätt sedan ramslöken och rör runt
Årets påskmiddag var en lammstek som marinerats i rödvin och apelsin, den serverades med marinerade vårprimörer, ugnsbakad potatis, en rostad böndipp och en chévrekräm
Kokta i lättsaltat vatten till de är lagom al dente och serverade med en snabbt ihoprörd chevrékräm. Skär av kanterna från chevréosten och mosa den med en gaffel, rör ihop med creme fraiche till en slät kräm (jag använde stavmixer)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.