Stek därefter tofu, lök, chili och ingefära i stekpanna med en neutral olja (jag valde rapsolja) samt sesamoljan tills dess att tofun börjat få lite färg och löken mjuknat
et med sin skarpa och pikanta hetta. Här får tofun sällskap av en svart bön- och vitlöksås som ger en lätt fermenterad och salt smak, tamarindens sötsyrliga karaktär, hoisinsåsens mustighet och den legendariska srirachachilin sätter pricken över i
Förutom att använda tofun till den här rätten, brukar jag dessutom ha den på mackan, konsistensen påminner lite om keso ochmed lite örtsalt på en god rostad macka är jag lätt i sjunde himmelen
Täck brödet med en brödduk och låt det svalna innan det skärs i bitar. Jag var faktiskt lite orolig för att det skulle bli så med detta bröd, för när det färdiggräddade brödet hade legat ett tag på ett brödgaller så var det alldeles blött på bänken under gallret (jag fick t
Just nu är favoriterna picklad rödkål, brysselkål med honung och ingefära och den här salladen med brysselkål, tofuoch shiitakesvamp signerad allas vår favorit Yotam Ottolenghi
Jag köpte således med mig en naturell tofubit hem och började scanna - vad som tycktes vara - hela internet för att hitta inspiration till vad jag kunde göra med den
tofuoch nudlar med grön curry i kokosmjölk. För 2-3 portioner 1 litet paket tofu (på bilden hasselnötstofu) 0,5 liter wokgrönsaker 3 dl kokosmjölk 1 fp algnudlar (ni vet de där kolhydratfria som ser ut som genomskinliga äggnudlar) Grön curry eller […] 2-3 portioner
Skär sedan upp tofun i medelstora bitar, toppa biten i äggsmeten och sedan ner i mjölmixen, lägg den på en tallrik och gör sedan detsamma med resten av tofun
Inlägget Polentapanerad tofumed rödbetstzatziki och sötpotatis dök först upp på Min Matlåda. Inlägget Polentapanerad tofumed rödbetstzatziki och sötpotatis dök först upp på Min Matlåda
Dessa mjuka och goda brödrutor är perfekta att använda som kvällsmumsmackor, eftersom de går snabbt och enkelt att baka (de passar jättebra att frysa in)
Blanda ihop med de avrunna nudlarna och ät snabbt - särskilt rårisnudlar kallnar fort som tusan. Grovhacka löken och stek både den ochtofun tills tofun börjar skifta i ljusbrunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.