Blanda smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde till en massa. Ställ den i kylen en stund. Rulla massan till fingertjocka längder, ca 4 cm, och lägg dem på en skärbräda i frysen i 30–60 min
Låt koka på svag värme i nästan en timme eller tills såsen tjocknat till en kräm. Blanda alla ingrediensernatill kakan och platta ut smuldegen i en långpanna med bakplåtspapper
Krossa polkagodiset så det nästan blir ett pulver. Ställ in smeten i kylen i 5-10 minuter så smeten stelnar lite och bollarna blir lättare att rulla. Rulla små bollar av smeten och rulla i en blandning av 50g kokos och polkakross. 15 st polkagrisar. 250 gram kokosflingor
Forma smeten tillminibars och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Kyl tills de stelnat. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten)
Cheesefyllningen. Rivet skal och saft av en apelsin. Smält margarinet, tag från plattan, häll i den hackade chokladen och rör tills det är en slät chokladsmet
Idagfinnsmitt recept på Kokos & Limeproteintryfflarivit choklad påProteinpow. God Julmina vänner och hoppas ni får en skön och avkopplande dag med en massa god (och hälsosam) mat
Vi fortsätter rensa kylskåpet påjulmat, note to self, köp inte så jäkla mycket mat nästa jul. Gårdagens middag blev en wook gjord på den överblivna kålen, ett gott och bra sätt att använda den på tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.