1225 g
dadlar, urkärnade 200 g kokosflingor 1 tsk vaniljpulver 0,5 tsk kanel 1,5 dl kokosgrädde 1 lime, skal av
1 Topping200
g mörk choklad 70 % rostade kokosflakesMixa alla ingredienser utom de till toppingen i en matberedare/mixer. Forma smeten till minibars och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Kyl tills de stelnat. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Doppa bitarna så att de täcks av choklad. Toppa med rostade kokosflakes. Kyl igen och förvara dem kallt.
Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon. Som kronan på verket gjorde jag ljusa chokladtryfflar som jag dekorerade pajen med tillsammans med massa härliga hallon
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Här kommer ett väldigt enkelt recept påchokladgodis som jag gjorde för ett par dagar sedan. Jag gjorde mitt julchoklad med gojibär, mörkchokladoch cashewnötter
Smeta påchokladoch philadelphiasmeten. En helt annorlunda, speciell och god kaka. Smält chokladen försiktigt i en kastrull, vispa ner grädden så att det blir en tjock smet
Skruva på röret tills vikten kommer upp, släpp ner och skruva åt andra hållet. Ungefär en timme senare var jag på intåg till gymmet för rygg/biceps/underarmar/mage
Smält chokladenoch blanda i allt, men spara lite av godsakerna + den vita chokladen för dekoration. 200 g mjölkchoklad. 100 g mörkchoklad av god kvalite. 4 pkt bounty choklad. 1 dl vita ”chokladknappar”. 200 g mjölkchoklad. 100 g mörkchoklad av god kvalite. 4 pkt bounty choklad. 1 dl vita ”chokladknappar”
Här kommer det recept och instruktioner på hur du kan "wowa" med en massiga tårta. )Sedan har du en oerhört ljuvlig frosting som funkar bra på tårtor eller varför inte cupcakes
Jag satt och funderade härom dagen på om man kunde göra sin egen choklad, både för att göra den nyttigare och veta precis vad som stoppas i den, men också för att det är lite trevligt att tillverka sin egen istället för att köpa dyr choklad i butiken
Här kommer det recept och instruktioner på hur du kan "wowa" med en massiga tårta. Sedan har du en oerhört ljuvlig frosting som funkar bra på tårtor eller varför inte cupcakes
Blanda smör, socker och vatten i en kastrull och låt smälta ihop på låg värme medan du rör om. Låt kakorna svalna på galler, smält undertiden chokladen över vattenbad
Har ännu ganska mycket att lära mig om hur man använder den osv och tog dessa bilder igår på kvällen (dvs inget dagsljus) så de blev inte de bästa möjliga men övning ger färdighet sägs det väl
Här kommer det recept och instruktioner på hur du kan ”wowa” med en massiga tårta. Sedan har du en oerhört ljuvlig frosting som funkar bra på tårtor eller varför inte cupcakes
om jag inte tillsätter något socker så är vad man än bakar och tillverkar med choklad ”osötat” och kan kallas ”utan socker” och därmed sätter man LCHF stämpeln på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.