Bountys på dadlar och mörk choklad
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 225 g dadlar, urkärnade
  • 1200 g kokosflingor
  • 11 tsk vaniljpulver
  • 10,5 tsk kanel
  • 11,5 dl kokosgrädde
  • 11 lime, skal av
  • 1200 g mörk choklad 70 %
  • 1 rostade kokosflakes
  • 1225 g dadlar, urkärnade 200 g kokosflingor 1 tsk vaniljpulver 0,5 tsk kanel 1,5 dl kokosgrädde 1 lime, skal av
  • 1 Topping200 g mörk choklad 70 % rostade kokosflakesMixa alla ingredienser utom de till toppingen i en matberedare/mixer. Forma smeten till minibars och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Kyl tills de stelnat. Smält chokladen i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Doppa bitarna så att de täcks av choklad. Toppa med rostade kokosflakes. Kyl igen och förvara dem kallt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.