Här kommer några goda tips inför påskhelgen. Börjar med en rackarns god räktårta. så kommer här en lite mer komplicerad rätt att bjuda på någon av påskdagarna
Mixa rucolan med lite av crème fraichen tills den är riktigt grön. 420 g inläggningssill (5-minuterssill) 30 g rucola 2 dl crème fraiche 0. 5 citron, finrivet skal och saft salt 1 fintärnat rött äpple 5 cm finhackad purjolök Skär sillen i 1 cm bitar. 30 g rucola. 5 citron. 5 cm finhackad purjolök
För två veckor sedan utlyste jag och Anamma en tävling där tre glada vinnare får komma till min matlagningsstudiooch laga upp, äta och filma ett julbord tillsammans med mig där videon sedan hamnar på vår youtubekanaloch här på bloggen
Julgodis är så himla gott. Dessa bountygjorde jag för nåt år sen. Funkar i och för sig lika bra utanför julmånadensom nu, men enkla ochtoppengoda, så dem har jag gärna på godisbordet igen i jul
Jag har redan delat med mig av två favoriter när det gäller julgodis så jag fortsätter att fylla på listan ochförhoppningsvis bjuda på lite inspiration
För ett tag sedan gjorde jag godasaffansbollar, ochförutom saffran så har jag ytterligare en krydda jag gärna använder i juletider - nämligen pepparkakskrydda
Nu är vi hemma i Köpenhamn igen men redan om en dryg vecka ska vi åka iväg på en ny resa. Jag vågar nog säga att jag är uppvuxen på världens godastepepparkakorsom min farmor alltid gjorde varje år
I lördags var min syster med familj bjudna hem till oss på kalkonmiddag. Helstekt kalkon har blivit lite av en tradition hemma hososs under alla helgona helgen