och kokossnöbollar HÄR. Värm upp på medelvärme under ständig omrörning. Kakao och kokos bryter av sötman, chokladströssel och nötter ger en god krispig konsistens till bollarna
Hacka chokladen fint och smält tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad. Rör i lakritsgranulat. Fyll en liten kanna för att lättare fylla små aluminiumformar och låt chokladen stelna
Jag har smaksattmed. Lycka till med ett kolakok så här i de sista skälvande minuterna av julstöket. Här nedanför har du lite olika smaker du kan ge dina kolor
Fast lite skönt att den har gjort det för nu äntligen kommer vi in i en av de mysigaste perioderna på året och det är nu vi kan baka med massa härlig smaker som vi inte använder så mycket resten av året
Nu har jag testat att smaksatta mina populära kokossnöbollarmed pepparkakskrydda också. Man kan även smaksätta bollarna med saffran eller behålla dem neutrala
Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.