Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Snittade dom på mitten och sen ytterligare en gång och lägg dom på en bakplåtspappers beklädd plåt (det går säkert utmärkt att bara dela dom en gång också) sprinkla över lite olivolja, flingsalt och nymalen svartpeppar
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
Jobben har avlöst varann med tandläkarbesök, bilar som gått sönder, fot i gips och rullstol för Max, möten till höger och vänster, utedagar och skridsko-jagande, middagar och födelsedagar och en allmänt påfrestande vecka mentalt… MEN nu börjar vi så sakta sadla om till helg
Till squashen gjorde jag köttfärsbiffar smaksatta med basilika och en tomatsås. Igår var jag tillsammans med familjen och tittade på flyguppvisning och på kvällen åkte vi till stan och lyssnade på Miriam Bryant när hon uppträdde på Linköpings stadsfest
Låt koka upp och puttra på svag värme medan du förbereder fyllningen. Tomatsåsen kan smaksättas med Chutney istället för lök/vitlök/kryddor (enligt flickvännens originalrecept) Cannelloni
Inspirerad av Malin's Diner som i sin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerade med ost
• Häll olivoljan i en tjockbottnad kastrull och sätt på medelvärme. • Toppa med dina favorittillbehör. • Vispa ner de torra ingredienserna utom fiberhusken och blanda till en slät smet
4 250 g fryst hackad spenat 250 g ricottaost 1 litet ägg ca 3 dl vetemjöl 1 krm riven muskot 1 dl riven parmesanost 3/4 tsk salt 1/2 tsk svartpeppar 250 g valfri pasta 1 förp tomatsås (gärna med basilika) à 390 g rapsolja Till servering färsk basilika riven parmesanost Lägg till i inköpslistan
Den här kalasgoda tomatsåsenmed champinjoner och röd pesto är precis en sådan rätt. Vi serverade den smarriga såsen med pasta, riven lagrad ost och färska grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.